Fit Dutchies

Geplaatst: 28-06-2017

Je hebt vis en je hebt vis. Je hebt een visspeciaalzaak & je hebt ”SeaBas the urban fisher”! Het centrum van Eindhoven heeft er een heuse hotspot bij en dat wilden we jullie niet onthouden. Benieuwd? Read along & let op dat je niet spontaan naar de Grote Berg 14 vertrekt!

 

The urban fisher?
De naam van ”SeaBas the urban fisher” komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ze streven namelijk naar de verste vis die je maar kunt bedenken en dan hebben we het over een tijdsduur van 24 uur van vangst totdat het in de winkel ligt. Een mooi streven waarbij ze echt alleen de beste kwaliteit inkopen. Vers is dan ook echt vers!

 

Maar dat urban, hè? Als echte stadsmensen voelen ze zich helemaal thuis in het bruisende centrum van Eindhoven en de twee werelden van vers & stads combineren zij graag. In het centrum van Eindhoven kun jij dus van de beste vis genieten die de dag ervoor pas is gevangen. Wat wil je nog meer?

 

Where it all started
De eigenaar van SeaBas, die niet geheel verrassend Sebastiaan heet, wilde ooit een mooie Italiaanse scooter en besloot zijn ouders om een gunst te vragen. Bij een afwijzend antwoord vond hij het tijd worden voor een bijbaantje bij de plaatselijke viskraam. Toen hij zijn scooter bij elkaar had gespaard was hij verliefd geworden op de vishandel en besloot hij daarin verder te gaan. Doordat meerdere viszaken uit het centrum vertrokken besloot hij de stoute schoenen aan te trekken met dit geweldige concept. Doordat hij direct inkoopt kan hij al zijn vis voor superscherpe prijzen aanbieden. Win-win dus!

And… the special dish!
Buiten de heerlijke kibbeling, verse tonijn en alle andere heerlijke verse vis, trok een ander gerecht mijn aandacht… In Eindhoven kun je dus eindelijk ook een Pokebowl bestellen die wordt gemaakt in de open keuken & die is lekker hey!

Wil je zelf je vis bereiden of meenemen? Het personeel staat altijd paraat om je de perfecte bereidings -of recepttip mee te geven. Nice!

Nieuws overzicht

Recht van de visafslag