How fresh? Really, really, really fresh!

Het mooie aan vis is: je kunt er niet mee sjoemelen! Dat is ook meteen de reden waarom ze bij Volkswagen geen vis verkopen. Maar serieus, iedereen herkent verse vis. De ogen mooi helder, de huid strak en glimmend. We horen je denken: hoe is het mogelijk dat alle vis bij SeaBas er zó vers uitziet. Dat komt doordat we alle overbodige tussenschakels hebben gefileerd. Weg ermee. Vanuit de visafslag waar de vissers hun dagvangst verkopen, rijdt de koelwagen rechtstreeks naar ons toe. Wat dat scheelt tekenen we graag voor je uit:

 

De vis die je bij ons koopt kun je gekoeld makkelijk nog een dag of 2 en vaak zelfs langer bewaren. Ons advies is: eet ‘m nog dezelfde dag op, dan is de smaak en structuur
onovertroffen. Je wil nooit anders meer.

Homarium is where the heart is.

We kopen alleen eersteklas kreeften, oesters, vongole en scheermessen in die we zorgvuldig in leven houden in ons homarium. Hierin voelen ze zich perfect thuis. Het water wordt continu gefilterd en de temperatuur en het zuurstofgehalte nauwgezet op peil gehouden. Zo bootsten we de natuurlijke habitat na om ze in optimale conditie te houden. Verser dan levend bestaat echt niet…


Onze eigen chef-kok vindt het erg gezellig als je onze heerlijke verse kibbeling of puntzak calamares bij ons opeet. Hij maakt alles ter plekke klaar en we gaan bijvoorbeeld ook werken met superlekkere Poke bowls. Eet je de vis liever thuis? Dan mag je altijd rekenen op een tip, bereidingsadvies of een idee voor alweer een verrassend gerecht. Zo delen we onze liefde voor vis met je en van inspiratie krijg je nooit genoeg, toch? SeaBas staat voor superlekkere, dagverse vis midden in de stad. Voor visliefhebbers begint het grote genieten aan de Grote Berg 14 in Eindhoven!

Recht van de visafslag