Griet

Een culinair hoogstandje

Hoewel de griet tot de orde van de tarbotachtigen behoort, moet u deze vis niet verwarren met tarbot. Tarbot en griet worden vaak vergeleken met elkaar, maar de verschillen zijn groter dan mensen denken. Zo is het vlees van de griet veel zachter dan dat van de tarbot. Ook heeft de griet een veel dunnere huis waardoor u de huid kunt opeten.


Vangstgebied
Nederland
Vismethode
Boomkor.
Verkrijgbaar
Juni t/m Januari.
Tip van onze kok
Tip! u kunt van deze vis een heerlijke visbouillon trekken.

Kans dat we dit product vandaag hebben:

Klein
We hebben niet alle vis op vooraad.
Wil je zeker weten dat we een product voor je hebben in de winkel?
Bel 040 298 5668
of plaats een bestelling:
Plaats bestelling

Grote berg 14
Eindhoven

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 18.00uur
Woensdag: 10.00 - 18.00uur
Donderdag: 10.00 - 18.00uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00uur
Zondag: Gesloten
Recht van de visafslag